Planera inför sommarens trädgård

Även om det kan kännas långt bort kommer sommaren att vara här på nolltid. Därför kan det vara hög tid att hitta passande trädgårdsdekorationer redan nu för att vara säker på att du hinner få allt i ordning i tid. Både utebelysning och dekorationer kan göra under i din trädgård och få dig att trivas mycket bättre.

Hur ska dina rabatter se ut?

Du kan redan nu planera för vilka blommor du vill ha i dina rabatter. Det är inte så svårt att lyckas med rabatterna, viktigast är att du väljer blommor som du tycker om. Rabatten ska anläggas redan på våren för att blommorna ska prunka när sommaren är kommen.

Trädgårdsland eller inte?

Att plantera egna grönsaker är aldrig fel, det är både ekologiskt och gott. En del grönsaker och kryddväxter måste förkultiveras innan de planteras ut vilket ofta kan göras redan nu. Tänk så gott med färska tomater, gurka och gräslök till sommarens sallader.

Om du inte vill gräva ut ett trädgårdsland i trädgården fungerar det alldeles utmärkt att plantera grönsakerna i en pallkrage. Det ser dessutom riktigt snyggt ut vilket alltid är en fördel. Planera för din sommarträdgård redan nu så att den är redo när sommaren kommer!