Ordna ett barnkalas med tema

När det är dags för fest är det alltid roligare med ett tema! Du som ska ordna med ett barnkalas kan med stor fördel använda dig av ett tema för att imponera på dina barn och andra föräldrar. Det vanligaste är att tänka i konventionella banor när det kommer till teman. Försök tänka utanför boxen!

Några spännande teman:

  • Medeltidstema
  • Pirattema
  • Tyrolertema

Slå på stort och dekorera mera

Ett barnkalas utan dekoration är inte alls roligt. Även om du känner att det räcker gott och väl med lite ballonger och girlanger kan du utnyttja det oändliga utbudet som finns ute på nätet. När du valt ett tema, vare sig det är ett cowboytema eller ett pirattema behöver du göra lite research. Varför inte smycka ut vardagsrummet till en klassisk cowboy-saloon. Svängdörrarna kanske inte är tillgängliga men du kan använda dig av kaktusar, WANTED-posters och annat skoj.

Pirater och ögonlappar

För ett pirattema kan du enkelt smycka hemmet med stora kistor av chokladguld. Vid dukningen kan du lägga ut ögonlappar som alla barnen kan få ta på sig när det är dags. Se till att duka upp gamla flaskor som ser ut som de klassiska romkrusen piraterna en gång i tiden drack ur. Välj något här för att se om du hittar något som passar just dig!