Låt någon annan fixa din altan

Sommaren är här och för dig som älskar att vara utomhus i din trädgård är det en underbar men också lite stressig tid. Vissa saker går inte att skjuta fram, många växter och grönsaker ska redan vara i jorden. Våren är en nystart, du kan börja om på nytt och allt som inte blev som det skulle förra året fixar du i år.

Du påtar i jorden

Det är ju inte bara påtande i jorden som hör våren till. Större jobb på fastigheten behöver också göras med jämna mellanrum. Ett av dessa är att ta hand om altanen så att den håller så länge som möjligt. Efter vintern ligger det ofta ett lager med påväxt på altanen och detta kan vara slitsamt att få bort. Ofta behöver du ta hjälp av en ordentlig maskin för att det ska bli bra. Samtidigt går det ju inte att köpa nya maskiner till allt du behöver göra.

Alltfler väljer att ta hjälp med göra i ordning altanen, ett av dessa företag som kan hjälpa dig är Ångtvättbilen. De har olika metoder för att få din altan extra fin, bland annat såpbehandlingar som ger fin lyster men även inoljning eller slipning om du är i behov av det.