Fixa och greja i er trädgård

Även om hösten är här så finns det säkert saker att pyssla med utomhus. Greja på i er trädgård kan vara något som ger både avkoppling och ro. Det kan finnas en hel del att göra nu innan snön och kylan kommer.

Det kan vara plantera som ska vintras så det klarar sig under ett tungt täcke av snö fram till våren. Solen är något som vi gärna ser så mycket av som möjligt och nu går den ner betydligt tidigare än i somras. Kanske det finns träd som behöver tas enar eller i varje fall beskäras för att få mer av sol på er altan. Det kanske kan vara bekvämt att ta in experter som utför detta så kan ni ta det som ni har kunskap om i er trädgård.

Med ett par träd borta så kanske det blir en del ved att ta om hand. Det är ju otroligt mysigt att kunna elda både inomhus i öppen spis eller kamin. Ni kanske har en grillplats i er trädgård där det behövs ved. Det kan vara väldigt tillfredsställande att elda upp de träd som tagits ned istället för att köpa ved från någon annan. Vi hoppas så klart ni får en härlig häst i er trädgård.